Telt házzal búcsúztatta az óévet a Kanadai Magyar Kultúrközpont – avagy a torontói Új Magyar Ház

/ Bartha Zsófia /
bartha.zsofia képe
Sikeres évet tudhat maga mögött a vezetőség, különböző programokkal az óesztendőben. Sorolhatnánk a 2016-os nyílt napot, iskolai farsangot, Valentin-, Kodály-, Szüreti-, Bácska-Bánát, Székely- és Vadász-bálokat, márciusi és '56-os ünnepségeket, megemlékezéseket, filmvetítéseket, egészségügyi napot, diszkót és még sok egyebet, melyekkel napjainkat tették színesebbé, szívünkbe még több piros, fehér és zöld pigmentet csepegtetve. Az év utolsó napja sem telt másképp: az új Magyar Ház eddigi legsikeresebb rendezvényén telt házas ünneplősereg köszöntötte a 2017-es évet.
szsz2sz3sz4

A program főszervezője Boda-Lázár Judith volt, Bán Ildikó segítségével és, ahogy megszokhattuk, ugyancsak nagy szerepet játszott a szervezésben Dr. Fecső András, Kacsó Erika és Szöllösi Attila.  

 

A dekorációra is kitüntetett figyelemet fordított a Magyar Ház: a gigantikus karácsonyfát, az estére már a pezsgős üvegek és poharak (lufibol) váltották, az asztalnál pedig a különböző színekben pompázó lámpák kápráztatták el a vendégeket. A vacsora Konnyű Norbert és csapata keze alól került ki, a szokásos, kimagasló szintet hozva, úgy, ahogyan már az elmúlt évben is megszokhattuk tőlük. Szó szerint szinkronban volt az esemény zenekara az est minőségével, akiknek a zenéjére jókedv töltötte be a házat.

 

A terítést és a bárban történő kiszolgálást Papp Zoltánnak köszönhettük. Természetesen a többi önkéntesnek is jár a hála: Varga Laci bácsi és Erzsike, Varga Jimmy, Varga István, Kacsó Béla, Ambrus Tamás és Hajni, Koszó Misi és Antal Zsuzsa.

 

Az est folyamán a tombolán sok értékes adományt sorsoltak ki, ezek felajánlását ezúton is köszönjük Szalma Zsuzsának (Travel Expression 250 CAD értékű utazási utalvány),  Ovári Tibornak és Lőrincz Mirtilnek (200 Euro értékű, 4 éjszaka szállás a Gyulai vendégházban), valamint  a Tokaj Canada-nak, a Mézesmackónak, a Balatonnak, a Sanctuary Spa-nak,  Magyar Vadász és Horgász Egyesületnek.

 

Egészségben, Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánunk!

Minden kedves tagnak, látogatónak és támogatónak köszönjük a támogatást!