nemethne.scherman.piroska

2020.05.30.
Zwollei Magyar Református Gyülekezet
Ezzel az ígérettel indultam neki két évvel ezelőtt Hollandiában a Kőrösi Csoma Sándor Program egyházi ösztöndíjas időszakának. Most visszatekintve csordultig van a szívem, mert igazzá vált az ígéret.
2019.10.29.
Emlék
Október 20-án vasárnap a zeisti, De Vonk cserkészparkban a 70. sz. Attila cserkészcsapat, játékos módon, mégis a lényeget megragadva, a korosztályának, valamint a diaszpórában felnövekvő gyermekek tudásának megfelelő módon emlékezett meg a...
2018.12.14.
Szeles decemberi szombat délelőttön pásztorbotokkal, jászollal, karácsonyi vásárra szánt portékákkal megrakodott emberek, ünneplőbe öltözött gyerekek igyekeztek, a Lindenkwadrant művelődési központ felé, a Hágai Magyar Iskola karácsonyi ünnepségre.
2018.11.21.
A Hágai Magyar Református Gyülekezet régi vágya és álma valósult meg, amikor októberben, két városban is elindultak, "Útkeresés, növekedés" címmel, a bibliaórák.
2018.09.14.
Vendégségben Vianenben
A Hágai Magyar Katolikus Egyházközösség, Szőcs Csaba szászfenesi atya meghívott előadó vezetésével, Lelki gyakorlattal egybekötött, szentmisét szervezett, szeptember 8-án, Vianenben.
2018.09.06.
Üdvözlet Hollandiából
Szeptember 2-án immár harmadik alkalommal került sor magyar istentisztelet megrendezésére a rotterdami Gebouw De Heuvel kápolnájában, ahol ezuttal Paál Károly református lelkész szolgált. A Hágai Magyar Gyülekezet kezdeményezésére induló misszió...