Elindult a Médiasuli Online

/ Deli Csanád /
deli.csanad képe
Mivel sorra maradnak el rendezvények, konferenciák, valamint én sem tudom a hagyományos módon előadásaimat megtartani, ezért a médiasuli is elindult a 'digitális átállás' irányába.

Legyen szó szavalóversenyről, istentiszteletről vagy táncoktatásról, a jelen helyzet életre hívta azt, hogy mindnyájan áthelyezzük tevékenységeinket a virtuális térbe. Nincs ez másképp a médiasulival sem. Folyamatosan készítek oktatóvideókat a felvételkészítés és vágás lépéseiről, amelyek a YouTube-ra kerülnek fel, így akiknek nincs lehetősége az online oktatáson is részt venni, azok is sokat tanulhatnak belőle. Az online anyagok folyamatosan bővülő listája a galériámban található: https://www.korosiprogram.hu/galeria/1198.

Azonban a mozgóképek elkészítésén és feltöltésén túl továbbra is tartok foglalkozásokat Skype-on keresztül, az oktatóanyagok pedig – a youtube-os feltöltés előtt pár nappal – a Google Classroom felületére is felkerülnek. Itt gyakorlatilag párbeszédet folytathatunk egymással, kicserélhetjük tapasztalatainkat, megbeszélhetjük a kérdéseket, megoszthatjuk kész munkáinkat, a Skype-os beszélgetések során pedig mindezt több résztvevős, valós idejű formában tehetjük meg. Március 21-én hannoveriek körében, 28-án pedig a hamburgiak társaságában tesztelhettük, és a kétórás konferenciabeszélgetéseket eredményesen zártuk.

A médiasulival azoknak szeretnék segíteni, akik a kialakult helyzet okán kénytelenek munkájukat ily módon végezni, és ha abban támogatást tudok nyújtani, hogy a magyar egyesületeknél az egyes programok megvalósuljanak, úgy gondolom, hogy megérte a befektetett idő és munka. Időpontot továbbra is tudtok velem egyeztetni az ismert elérhetőségeimen keresztül. Bízom benne, hogy tananyagaim segítségre lesznek számotokra és a rendezvényeitek kisebb számban maradnak majd el.