New York Körzeti Őrsvezető hétvége

Szuper erőre kaptak az őrsvezetők a Magyar Tanyán

/ Hadi Luca Mária /
hadi.luca.maria képe
Őrsvezetők, Magyar Tanya, jókedv, találkozás, játék, tanulás, nevetés.
New York Körzeti Őrsvezető HétvégeNew York Körzeti Őrsvezető HétvégeNew York Körzeti Őrsvezető HétvégeNew York Körzeti Őrsvezető Hétvége

Ahogyan az új év elkezdődött, úgy a New York-i körzetbe tartozó őrsvezetők is felcsatolták síléceiket Pennsylvaniában, hogy meghódítsák Blue Mountain pályáit.

Az esemény nagy előkészületet és logisztikát igényelt, mivel a síelés mellett vezetői képzést is tartottak a fiatalabbaknak, amelyet teljes egészében a tapasztaltabb vezetők készítettek elő.

Közben a Magyar Tanyán a cserkészek ínycsiklandozó rétest sütöttek, illetve különböző programokon vehettek részt. Legyőzve a kihívásokat végigmentek egy szabadulószobán, mókás játékokra is szert tettek, zokni-babzsák-szörnyecskét varrtak, illetve összemérték tudásukat kvíz keretében és az akadálypályán is.

A hétvége zárásaként a szikrázó napsütésben a lobogó zászló alatt a törzs tagjai még utoljára felöltötték köpenyüket és álarcukat egy közös fotó erejéig, majd a 35 hős felkerekedett, hogy újult erővel és lendülettel vágjanak bele a mindennapok küzdelmeibe és az őrsvezetésbe.