Vencser László könyvbemutatója Bécsben a Pázmáneumban

/ Cseh Csaba /
cseh.csaba képe
Az Ars Sacra Fesztivál programsorozata keretében nagy szeretettel köszöntjük Bécsben, a Pázmáneumban Ft. Dr. Vencser László atyát, az ausztriai idegen nyelvű lelkészségek országos igazgatóját, a Jakab Antal Keresztény Kör társalapító-társelnökét születésének 70. és pappá szentelésének 46. évfordulója alkalmából.
Vencser László könyvbemutatója Bécsben a PázmáneumbanÉrtékeink útján – Szentbeszédek, előadások, írásokTávol és közel – A hetvenéves Vencser László köszöntése

2017. szeptember 16-án, szombaton 18.00 órai kezdettel a Collegium Pázmáneum, a Kaláka-Club és a Jakab Antal Keresztény Kör szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a „XI. Ars Sacra Fesztivál 2017 – XI. Szakrális Művészetek Hete 2017” bécsi nyitórendezvényére, Ft. Dr. Vencser László, az ausztriai idegen nyelvű lelkészségek országos igazgatója, a Jakab Antal Keresztény Kör társalapító-társelnöke 70. életévéhez és pappá szentelésének 46. évfordulójához kapcsolódó ünnepi eseményére: az Értékeink útján – Szentbeszédek, előadások, írások, valamint a Távol és közel – A hetvenéves Vencser László köszöntése című születésnapi kötetek bemutatójára, 2017. szeptember 16-án szombaton a Pázmáneum Dísztermébe (Bécs, Boltzmanngasse 14., III. emelet). A rendezvény házigazdája: DTh. DI. Ft. Varga János, a Pázmáneum rektora. Az ünnepelttel beszélget: Varga Gabriella újságíró, a Jakab Antal Keresztény Kör társalapító-társelnöke, a gyűjteménykötet szerkesztője és a köszöntőkiadvány szerkesztői munkatársa, volt KCSP-ösztöndíjas. Közreműködik: Cseh Csaba, a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasa. Az ausztriai magyar vonatkozásokban is gazdag kötetek a helyszínen megvásárolhatók. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!