Társasjáték klub a Readingi Magyar Iskolában

/ Bodor Esztella /
bodor.esztella képe
A Readingi Magyar Iskola úgy döntött, egy igazán izgalmas programmal örvendezteti meg a tizenéves korosztályt. Társasjáték klubot nyitott az iskola keretien belül, szombat délutánonként 16 órától 18 óráig.
Readingi Magyar Iskola

A társasjáték alkalmat ad arra, hogy a fiatalok összegyűljenek és élvezzék a közös játék felszabadító erejét. Igyekszünk olyan társasjátékokat kínálni, amelyek középpontjában a közösségépítés áll. Egy társaságot az hoz igazán össze, ha nyílik alkalom a közös nevetésre, egymás megismerésére. Ezért is részesítjük előnyben többek között a Tabu, Imagine vagy Dixit játékot. Mindhárom előnye, hogy a játékosok elengedhetik a fantáziájukat, használják kreativitásukat és kapcsolódnak a közösséghez. Épülnek a szociális kapcsolataik és ezek sokszor a klub után is folytatódnak. Többen, akik itt ismerkedtek meg, szerveztek már közös programot a klubon kívül is.

Ez az, ami igazán fontos a külhoni magyar kamaszok körében. Olyan eseményeket kínálni nekik, ahol kikapcsolódhatnak és barátságokat köthetnek. Hiszünk benne, hogy lelkesedésünk átragad más külhoni magyar iskolákra is, és minél több helyen élnek majd a társasjátékok szórakoztató és egyben fejlesztő lehetőségeivel.