papp.gabor

2019.04.15.
Óriási sikere volt a hagyományos magyar ételeknek
Nagy sikert aratott az 5. Magyar Fesztivál a floridai Port Orange településen. Az egész napos eseményen a húsvéti ünnepkörrel kapcsolatos magyar népi hagyományok, a magyar gasztronómia és kultúra jellegzetes elemeit mutatták be.
2019.03.25.
Közös kép dr. Szili Katalin miniszterelnöki biztossal
Hatodik alkalommal rendezte meg közösen a Daytonai Magyar Gyülekezet és a Mákvirágok Magyar Óvoda és Kisiskola a floridai Sorrento melletti Champ Challenge kempingben. Az idei esztendőben is közel harminc gyerek vett részt az ötnapos táborban,...
2019.02.13.
Valamennyi gyermek felvette kedvenc jelmezét a farsangra
2019. február 9-én, ötödik alkalommal tartották meg az orlandoi Mákvirágok Magyar Óvoda és Kisiskola farsangi mulatságát, amelyen az iskola tanulói és külsős magyar gyermekek vettek részt.
2018.11.14.
Küzdenek a csapatok
Ötödik alkalommal rendezték meg a Talpra Magyar Sport Kupát a közép-floridai Sarrasota Sport Camp-ben. Hagyományokhoz hűen idén is négy sportágban - futásban, labdarúgásban, röplabdában és asztaliteniszben - mérték össze tudásukat a résztvevők,...
2018.10.24.
Ökumenikus istentisztelettel kezdődött a megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadság hőseire.
2018.10.08.
Szüreti mulatság
Nagy sikerrel rendezték meg az első Szüreti Mulatságot Orlandóban. Az eseményre több száz magyar és helyben elő más nemzetiségű érdeklődő is kilátogatott egy szép őszi vasárnap délutánon.