Pannónia bál

/ Papp Szilvia /
papp.szilvia képe
Február 23-án tartották a 66. Café Budapest névre keresztelt nagyszabású éves bált a Pannonia American Hungarian Club szervezésében. A Fairfield bázisú nonprofit szervezet 1950-ben alakult jótékonysági, kulturális és oktatási céllal.
A várva várt desszertSauska borok, kötött sapka, sál, albumok, festmények stb.NyitótáncVacsora és tánc

A csodálatos Monroe-i tóparti komplexum díszterme este hét órakor nyitotta meg kapuit, koktél órával, és egész este tartó open bárral várva a vendégeket. Nyolc órakor vette kezdetét az ünnepélyes megnyitó. Beszédet mondott Miklós Valéria, a Pannónia Klub elnöke, Dr. Szakács Imre, New York-i konzul, valamint Claudia Margitay Balogh, akinek fiáról nevezték el az este folyamán kiosztott Justin Margitay Balogh ösztöndíjakat a magyar származású diákok támogatására. A Pannónia Klub páratlan módszerrel aktivizálja a fiatalságot, hiszen az ösztöndíjakat a diákok közösségi munkába fektetett energiája alapján ítéli meg a bizottság. Ez nem csak egy csodálatos lehetőség, hanem örök motivációs forrás is. Az estély az elsőbálozók nyitótáncával folytatódott, a vacsora után tartott tombolasorsoláson pedig szebbnél szebb ajándékok találtak szerencsés gazdáikra. Több, mint száz vendég gyűlt össze és táncolta át az éjszakát.

A hangulat egyszerre volt ünnepélyes és családias a szervezésnek köszönhetően. Vendégként sokszor elfelejtjük, hogy a minket váró terített asztalok mögött több havi munka áll, amire a lelkes vállalkozók munkájuk és családjuk mellett szorítanak időt a nemes cél érdekében. Ezúton is nagyon köszönjük az egész évben szorgoskodó, szívvel-lélekkel dolgozó vezetőségi tagok – Miklós Valéria, Borko Katalin, Deer Zsuzsanna, Fenyvesi Marika, Mikolai Éva és Réthy Csaba – munkáját.