Őrsi kirándulás az ottawai cserkészcsapattal

/ Nagy Dóra /
nagy.dora képe
Október 28-án, szombaton az ottawai cserkészcsapat kiscserkészeivel őrsi kirándulás keretében töltöttünk egy élménydús napot az ottawai Proulx Farmon.
csoportkep_a_szenabalan.jpgkacsacsoru_emlos_ors.jpgozike_ors.jpgonfeledt_jatek.jpg

A helyszín egy nagyon kedves és gyermekbarát farm volt, ahol az állatok mellett számos játszóteret kipróbáltunk a gyerekekkel. Nagyon nagy élmény volt számukra a szénabálákon fogócskázás, az óriáscsúszdák és különböző akadálypályák teljesítése, és a gumivárban ugrándozás. Megismerkedtünk a tanyán élő házi állatokkal (ló, sertés, kecske, nyúl, baromfik), melyeknek különböző elnevezéseit is megtanultuk (hím/nőstény/fiatal állat).

A Halloween-i láz a tanyán is utolért minket, ahol részt vettünk egy szekértúrán, ami az erdőben vezetett körbe minket különböző ijesztő figurák mellett. Egy kísértetházon is átkalandoztak a gyerekek.

A cserkészcsapat többi őrse is részt vett/részt fog venni különböző őrsi kirándulásokon, mindegyik kirándulást a cserkészvezetők az adott korosztályhoz igazítják. Azt gondolom, hogy egy nagyon tanulságos és hasznos napot töltöttünk együtt az őrsi szellem jegyében!