A hurka elkészítése 4 napunkba telt. Az első 2 napban felvágtunk, megfőztünk és kimértünk minden hozzávalót. A harmadik napon megtöltöttük, az utolsó napon pedig becsomagoltuk az elkészült hurkákat.
A munka a bazár előtti héten folytatódott, amikor is kezdetét vette a végtelennek tűnő sütés-főzés. Sokan hétfőtől szombatig egész nap a Magyar Házban dolgoztak szakadatlan.
Az önkéntesek elképesztő munkájának köszönhetően megannyi bejgli, töltött káposzta, zserbó, rétes, hókifli és linzer készült.
Az eseményre már minden étel becsomagolva, vásárlásra és fogyasztásra készen várta az érkezőket. Az ennivalón kívül számos – főleg a magyarsággal kapcsolatos – tárgyat is lehetett kapni.
Az érdeklődés idén is hatalmas volt, pár óra alatt elfogyott szinte minden.
Köszönjük az önkéntesek csodálatos munkáját és köszönjük mindenkinek, aki eljött vásárolni.