Melbourne-ből Brisbane-be

Átadó ünnepségen a Magyar Kultúr Kör táncosai

/ Balatoni Bianka Rebeka /
balatoni.bianka.rebeka képe
A Brisbane-i Magyar Ház és templom hivatalos átadó ünnepségére volt hivatalos a Melbourne-i Magyar Kultúr Kör, ahol a gyerekek egy műsorral megörvendeztették az ünnepségre érkezőket.
BrisbaneCsoportképMovie WorldVacsora

A csoport természetesen nagy örömmel mondott igent a felkérésre, hiszen ez egy csodás lehetőség volt, hogy megmutassák egy új közösségnek, hogy mit tudnak.

Egy hetet töltött a csapat Gold Coast-on és Brisbaneben. Mivel közel van egymáshoz a két hely, így a hotel ahol megszálltunk Gold Coast-on volt, majd busszal utaztunk Brisbane- be, ahol az átadó ünnepség volt. 

Az idő nagy részét Gold Coast-on töltöttük, ahol természetesen volt idő egy kis mókázásra is, amellett, hogy próbáltunk az előadásra. A gyerekek kedvence a Movie World volt, ahol az összes hullámvasutat kipróbálhatták, és készíthettek fotót Batmannel és Supermannel is. A második helyet a kedvencek listáján a Water World kapta, ahol rengeteg csúszda és medence várja a látogatókat. 

A harmadik helyet pedig a táncpróbák kapták, hiszen ahhoz, hogy sikeres előadás legyen, próbálni is kell. Ez semmilyen nehézséget nem okozott nekik, és nagyon szívesen próbáltak addig ameddig tökéletes nem lett a koreográfia.

Itt a nemrégiben megrendezett táborban előkészített sárközi koreográfiát mutatták be, ami elnyerte a nézők tetszését. 

Az egy hét alatt a gyerekek sok új élménnyel gazdagodtak, finomakat ettek, és sokat voltak együtt, ami ebben a felgyorsult és automatizált világban rengeteget jelent.

Nagyon szépen helytálltak, és büszkévé tették szüleiket,és engem is, valamint öregbítették a Kultúr Kör hírnevét is.