Meglátogatta a Mikulás a Magyar Iskolát

/ Dömötör Fülöp Mihály /
domotor.fulop.mihaly képe
December 2-án izgalmas pillanatokkal teli napot élhettek át a gyermekek az iskolánkban, hiszen a Mikulás ismét meglátogatta Orlandóban a kicsiket és nagyokat. Az eseményt már napokkal előtte izgatottan várták a diákok, lelkesedésük és kíváncsiságuk pedig elhozta a téli ünnepek varázsát az iskolai falak közé.
5961063

A gyerekek már reggel óta izgatottan várták Mikulás érkezését, és a tanárok is nagy gonddal készültek a meglepetésre.

A nagy pillanatot a délutáni órákban élhették át a diákok, amikor hirtelen kopogás hallatszott az osztályajtókon. A gyermekek szinte ugrásra készen ültek az asztalaiknál, izgatottan várva, hogy belépjen az ajtón a Mikulás, a kedves télapó.

Mikulás nemcsak a hagyományos piros-fehér öltözékben érkezett, hanem együtt hozta a vidámságot és a jókedvet. Az arca ragyogott a mosolytól, ahogy belépett az osztályokba, és egyesével köszöntötte a gyerekeket. A diákok készültek a találkozásra: készítettek kézműves alkotásokat, amelyeket büszkén mutattak be Mikulásnak.

Aznap délután, amikor a nap lehunyta a szemét, az iskolából boldog és mosolygós gyerekek távoztak. Mindenki kapott egy kis ajándékot a Mikulástól, ami tovább fokozta az örömet és a boldogságot. Az ajándékok nemcsak tárgyi értékeket hordoztak, hanem emlékeket is, amelyeket a gyerekek örökre megőriznek szívükben.

Így zárult egy vidám és emlékezetes nap az iskolánkban, ahol Mikulás gondoskodott arról, hogy a kicsik és nagyok egyaránt gazdagodjanak ajándékokkal és szép emlékekkel, amelyeket örömmel megoszthatnak egymással és a családjukkal is.