lukacs.rebeka.ida

2024.04.29.
A padok várják a gyerekeket
Van az úgy, hogy nincs semmi igazán izgalmas. És azt hiszem, ez jól van így. Sokszor nehezebb az egyszerű hétköznapokban megtalálni a szépséget, mint a kalandos eseményekben.
2024.03.31.
Tánc
A Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként, nem csak az a kiváltság és boldogság ér minket, hogy megismerkedhetünk az adott ország fogadószervezeteinek vezetőivel, tagjaival, szülői közösségével és gyerekeivel. De más ösztöndíjasokkal is....
2024.02.28.
Farsang Southamptonban
A Mikulás eljövetele, illetve a karácsonyi várakozás után a tanév talán legszínesebb, és a téli hidegek közben talán legjobban várt ünnepsége a farsang.
2024.01.30.
Tanítás Readingben
Nekem, mint tanárnak hiányzik időnként az a fajta nyüzsgés a mindennapokból, ami egy tanár hétköznapjait hétfőtől péntekig kitölti. Persze ezzel biztosan mindenki máshogy van.
2023.12.21.
Megérkezett a Mikulás Southamptonba
Mint minden évben, idén is beköszöntött az évnek legszebb, legmeghittebb időszaka. A karácsonyi előkészületekkel, ünnepi ráhangolódással teli december.
2023.11.23.
Mikulás műsor próbája Readingben
Sosem lehet tudni, hogy az élet merre visz bennünket. Tervezünk valahogyan, igyekszünk arrafelé terelni az életünket, de aztán jönnek olyan változók, amikkel nem számoltunk. És hirtelen azon vesszük észre magunkat, hogy egészen más úton járunk, mint...
2023.11.16.
Októberi foglalkozás a Fenyőfa csoportban
Azt hiszem, minden ösztöndíjas nevében beszélhetek, mikor azt mondom, hatalmas utat teszünk meg Magyarországról egy egészen másik világba, életbe. A legtöbben mindezt nem csak képletesen, érzésekkel, de sok-sok kilométeres távval számolva is.