kubanyi.gyorgy

2023.12.25.
Októberfest - Keszkenő
Nagy érdeklődéssel és rendkívül izgatottan utaztam Ausztrália felé áprilisban, mit sem sejtve mi fog rám várni a következő 7 hónapban, de azt kell mondjam minden elvárásomat felülmúlta, amit itt tapasztaltam.
2023.12.25.
Októberi ünnepség - táncjelenet
A Magyar Házban tartott emlékműsor során a két legfontosabb októberi történelmi esemény megrázó és fájó pillanatait idézték fel az előadók.
2023.12.25.
Szent István Táncest - Keszkenő
A több mint száz fős bálra már napokkal előtte megkezdődtek a főzéshez szükséges előkészületek.
2023.12.25.
Augusztus 20 - Gyerekek műsora
Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az államalapítás ünnepét a Perthi magyar házban. Az ünnepséget Vajda András a Nyugat-Ausztráliai magyar egyesület elnöke nyitotta meg.
2023.07.03.
A családi napon készített ősz tematikájú művek
A Nebuló csapatával egy májusi szombaton családi napot tartottunk. Helyszínül idén is a jól bevált applecross-i cserkészház szolgált, mely fantasztikus lokációjának köszönhetően csodálatos varázst adott a családi rendezvénynek, közvetlenül a Swan-...
2023.07.03.
Táncház a Keszkenő Majálison
Idén is megrendezésre került a hagyományosan évente ismétlődő Keszkenő Majális, melyet a Keszkenő Táncegyüttes szervez minden évben. A félnapos program remek hangulatban, számos különböző finomabbnál finomabb sütemény kíséretében zajlott a jól...
2023.07.03.
A Hősök emlékművének megkoszorúzása
A háborús hősi halottakra emlékeztek a perth-i magyarok a Hősök napja alkalmából, melyet a nemzeti összetartozás napja alkalmából szervezett rendezvény követett.