kiss.gabriella

2020.12.07.
Délutáni együttlét az Erzsébet Otthonban
A hagyományos Szent Erzsébet napi búcsú, amely a sydney-i magyarság talán legfontosabb ünnepe és találkozója, több mint ötven év után idén először maradt el, pótolhatatlan űrt hagyva maga után.
2020.11.09.
Mikes Trió
1956. október 23. a magyar nemzet életében egy olyan dicső pillanat, amely kitörölhetetlenül, örökre emlékezetünkbe vésődött. A teljes ország, fővárosunktól kezdve a vidéki városokon át a legkisebb falvakig egy emberként állt fel a kommunista...
2020.10.08.
Margit néni és kedvenc fája
A déli féltekén az enyhe tél után beköszöntött a nyárias tavasz, így a Szent Erzsébet Otthon kertje is kezd újra életre kelni. Igazi áldást jelent a hatalmas zöldterület, hiszen a világjárvány kitörése óta időseink elővigyázatosságból csakis...
2020.07.28.
Szent Erzsébet Otthon
Az elmúlt időszakban sokszor hallhattuk, hogy a koronavírus világjárvány leginkább az idős korosztályt veszélyezteti, s ez a kockázat még magasabb a zártabb közösségek, mint például az idősotthonok esetében.
2020.07.28.
Szent Erzsébet Otthon harangja
„Emlékezni a pillanatokra, melyek elválasztottak, dolgozni olyan pillanatokért, amelyek összekötnek.”
2020.07.28.
magyar zászló
Az idei május 31-ét többszörös ünnepnapként tartottuk számon, hiszen a kereszténység harmadik legnagyobb ünnepe, a Pünkösd mellett a magyar hősökről is ezen a napon emlékeztünk meg.