kardulesz.rita

2020.05.28.
Csoportkép a guilfordi Magyar Iskola közösségéről
A Kőrösi program szeptemberben indult külföldi programszakasza lassan végéhez közeledik, lezárul a kilenc hónapot felölelő együttlét és munka Anglia és számos más ország magyar közösségeivel, velem együtt összesen kb. 150 ösztöndíjas számára.
2020.05.27.
Wokingi karácsonyi csoportkép az iskolai közösséggel
A magyar állam KCSP ösztöndíjasaként érkeztem Angliába ősszel, és az egyik első utam a reptérről a Magyar Iskola Woking szüreti báljába vezetett.
2020.04.28.
A Magyar Iskola Woking egyik profilképe
A világot elérte a korona vírus járvány. Angliában a komolyabb korlátozásokat március közepén vezették be, az egyik ilyen rendelet az iskolába járás szüneteltetése lett.
2020.04.28.
A guildfordi Magyar Iskola logója
Március közepén, a világ más országaihoz hasonlóan az angol kormány a járvány terjedésének lassítása érdekében bezáratta az iskolákat, így a magyar hétvégi iskolák sem működhettek tovább.
2020.03.25.
Részlet a Magyar Iskola Woking március 15-ei műsorából
Nemcsak izgalmas foglalkozások voltak március 14-én a United Reform Churchben, Wokingban, de egy nagyszerű márciusi műsor is megtalálta – a vírus keltette nehézségek ellenére – több családnyi közönségét.
2020.03.24.
Folktone band a guildfordi táncházban
Március 7-én szombaton este a guildfordi Magyar Iskola és Kulturális Egyesület XI. Táncházára került sor a Merrow Village Hall és Clubban.
2020.03.24.
Csoportkép a guildfordi Magyar Iskola március 15-i napjáról
Mint 10 éve minden alkalommal, most is külön műsorral készültek a guildfordi Magyar Iskolában a forradalom hőseire emlékezve diákok és tanárok közösen.
2020.02.19.
Gryllus Vilmos énekel
Február 14. Guildfordban nem csak a Valentin nap miatt (vagy ahogy mifelénk mondják: Bálint nap) miatt volt eseménydús, hanem a St. John Centerben, a Magyar Iskola helyszínén zenélő Gryllus Vilmos miatt is, aki az alkalomhoz híven számos szerelmes...
2020.02.19.
Farsangi csoportkép
Rendhagyó napra ébredtünk február 15-én: a guildfordi Magyar Iskola kizárólag a játékról és a zenéről szólt, hiszen „itt a farsang, áll a bál”. Jelmez és rajzverseny, álarckészítés és Gryllus Vilmos VI. Maszkabál koncertje szórakoztatta a...
2020.02.14.
A Magyar Iskola Woking tanári csapata a farsangi bemutatója után
Frenetikus jelmezes parádé volt a Magyar Iskola Wokingban! A hagyományokhoz híven idén is megrendezték a farsangi mulatságot az iskolai nap kora délutáni oktatása után, amikor is a gyermekek és a vállalkozó kedvű szülők is átváltozhattak egy kicsit...

Oldalak