Húsvét ünnepség Daytona Beachen.

/ Dömötör Fülöp Mihály /
domotor.fulop.mihaly képe
A Húsvét ünnepe mindig is egy különleges alkalom volt, de idén a Daytona Beach-i Magyar-Amerikai Klub húsvéti programján résztvevőket egy a semmiből jött meglepetés vendég várt.
DaytonaJátékGyerekekLocsolkodás

Idén is elérkezett a Húsvét Daytona Beach-re, és a gyűlést hagyományosan a húsvéti istentisztelettel kezdtük. Az istentisztelet után pedig egy különleges meglepetés várt mindannyiunkra: a húsvéti nyuszi érkezése. Ahogy a gyerekek pillanatok alatt észrevették a nyuszit, az öröm és a lelkesedés hullámai árasztották el a teret. Mindenki szeretett volna egy képet készíteni vele.

De a nyuszi nem jött üres kézzel! Annak a sok-sok tojásnak a látványa, amelyeket magával hozott, valóságos örömteli lázba hozta a gyerekeket. Annyi tojás borította el a füvet, hogy a gyerekeknek egyszerűen lehetetlen volt az összeset felszedni. A fű szinte egy szivárványszínű tengernek tűnt, melyben a tojások mindenféle élénk színben pompáztak. A nyuszi nemcsak tojásokat hozott magával, hanem rengeteg szórakoztató ügyességi játékot is, amit a kicsik nagyon élveztek. Egy idő után már a szülők sem bírtak magukkal, és kénytelenek voltak becsatlakozni a játékokba. Ezután mindenki átvonult a klub helységbe az idős néniket meglocsolni, hogy el ne hervadjanak. A program zárásaként elfogyasztottuk a magyar vacsorát. Ez a húsvéti ünnepség bizonyára felejthetetlen volt mindenki számára!