A Három Királyok koncertje Wallingfordban

/ Papp Szilvia /
papp.szilvia képe
"Van nekünk egy zászlónk, mit nem téphetnek szét. A színek maradnak, akármilyen a szél. Álmaimban álmodtam, jó lenne szeretni. Legyen olyan hely, hol jó magyarnak lenni." - Kormorán: Isten ujja megérintett
Koncert WallingfordbanKoncert WallingfordbanKoncert WallingfordbanKoncert Wallingfordban

Március 2-án, a Három Királyok, három felvidéki művész tartott felejthetetlen koncertet Wallingfordban. Vadkerti Imre a Kormorán együttes frontembere, az István, a király 25. jubileumi előadásának Koppánya, Kovács Koppány, a Rómeo Vérzik rockzenekar frontembere, felvidéki Somorja város kulturális szervezetének elnöke, illetve Derzsi György énekes, színész, zeneszerző, és a Komáromi Magyar Lovas Színház rendezője. Céljuk minél több magyar közösséghez eljutni a diaszpórában és szórványban, segítve a magyarság megőrzését. Fontos tudni, hogy a trió önerőből működik, minél több megosztással segíthetjük a csodálatos kezdeményezésüket. 

Műsoruk nagyon színes volt. Voltak komolyabb hangvételű dalok musicalekből, rockoperákból, (István a király, Egri csillagok), de nem maradtak el a szórakoztató, bulizós nóták sem. Hol a meghatottságtól, hol a nevetéstől volt könny a szemünkben. Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy mindenkire óriási hatással volt az este. A közönség egyfolytában állva tapsolt, a művészek alig tudták rávenni a hallgatóságot, hogy foglaljanak helyet. A koncert minden egyes perce a szívünkhöz szólt. Nem tudjuk elégszer megköszönni! 

https://www.facebook.com/aharomkiralyok/