Gyülekezeti csendesnap Augsburgban

Krisztussal - Egy helyen, együtt, egymásért.

/ Marton Krisztián /
marton.krisztian képe
Egy Lélekkel vett részt München, Ingolstadt és Augsburg egy áldott hétvégén.
Csendesnapon az Augsburgi templombanKávéval süteménnyel, és jó bszélgetésekkel való felfrissülés :)Elkészült a KäsespätzlÚr lesz a Jézus mindenütt...

Október 7-én gyülekezeti csendesnapnak adott helyet Augsburg. Mind a három gyülekezetből, tehát Münchenből, Ingolstadtból és természetesen Augsburgból is jelen voltak egyháztagok. Miután mindenki megérkezett, némi egybekovácsoló kávé és pogácsa elfogyasztása után a templomba mentünk, ahol a nap nagy részében együtt voltunk. Meghallgattuk a Kárpát-medencei Református Presbiteri Szövetség bemutatkozásait, majd ezután egy érdekes előadást Luther szerepéről a reformációban. Délután Bódis Miklós tiszteletes igét hirdetett (másnap, vasárnap is ő tartotta az Igei alkalmat Münchenben).

Hálásak vagyunk Urunknak, hogy ez az alkalom létrejöhetett, mert valóban jó volt együtt lenni. Áldott dolog együtt az Igére figyelni, együtt beszélgetni, finomat enni és sokat nevetni - s mindeközben lépten-nyomon megvallani akár szavakkal is, hogy az életünk Ura egyedül Jézus Krisztus, a Feltámadt, a Győztes Király, a Megváltó!

Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy sokan egy test vagyunk a Krisztusban, egyenként pedig egymásnak tagjai.” Róm. 12,4-5.