Farsangi vásár és táncház a MTKKN szervezésében

/ Varga Eszter /
varga.eszter2023 képe
A farsangi szezon beköszöntével Magyar Tanoda és Kulturális Központ Northamptonshire farsangi vásárt és táncházat szervezett Corbyban.
Farsangi vásár és táncházFarsangi vásár és táncházFarsangi vásár és táncházFarsangi vásár és táncház

A Farsangi Vásár és Táncház egy felejthetetlen élményt nyújtott a résztvevőknek, tele vidámsággal, kreativitással és finom magyar ízekkel. 

A kicsik és nagyok izgalmas vetélkedőkön és ügyességi feladatokon vehettek részt. A farsangi hangulatot tovább fokozta a jelmezverseny, ahol a résztvevők kreativitásukat és egyediségüket mutathatták be, a legkülönlegesebbeket pedig díjazták is.

A jelmezversenyt követően, Szívós Kata, Körösi Csoma Sándor program ösztöndíjas vezetésével tartottak táncházat, amely lehetőséget adott mindenkinek, hogy megismerkedjenek a néptánccal. 

A rendezvényen kiállítás is helyet kapott, ahol a tanoda diákjainak alkotásai voltak láthatók. 

A rendezvény alatt tombolára és magyar árusoktól származó különféle árucikkeket vásárlására is volt lehetőség.

A finom magyar ételek iránt érdeklődők pedig lángostól kezdve, kürtöskalácson át, gulyásig és hortobágyi palacsintáig válogathattak a kínálatból.

A Farsangi Vásár és Táncház sok interaktív programot kínált, és a magyar kultúra és hagyományok felelevenítésével felejthetetlenné tette az eseményt minden résztvevő számára.