Hírek

2024.03.04.
Farsangi vásár és táncház
A farsangi szezon beköszöntével Magyar Tanoda és Kulturális Központ Northamptonshire farsangi vásárt és táncházat szervezett Corbyban.
2024.03.04.
„Erőnk a lelkesedés, és ez mindenható!” – Önkéntesek találkozója Augsburgban
A Szent László Magyar Katolikus Misszió az idei évben is megrendezte az Önkéntesek találkozóját. A többéves hagyomány a köszönetnyilvánításnak ad teret és időt mindazoknak, akik szolgálatukkal segítik az augsburgi misszió munkáját. A találkozó közös...
2024.03.01.
A nagy csapat
A nanaimói farsangi rendezvény a kiszebáb égetésen túl egy másik nagy durranást is tartogatott a vendégek számára. Ez az ötlet igencsak lázba hozta a gyerekeket. Ennek megvalósításáról szeretnék most mesélni.
2024.03.01.
Szalmából készült a mini kiszebáb
Többnyire a kemény telek, és a nagy havazások elkerülik ezt a vidéket. Ez idén sem volt másképp, ugyanis január közepén csak pár napig tartó havazással találkozhattunk. Ennek ellenére már éppen ideje volt elűzni a hideget, és egyúttal köszönteni a...
2024.02.29.
XV. Magyar Farsangi bál
A Georgiai Magyarok Közösségének Egyháza immáron tizenötödik alkalommal rendezte meg a magyar farsangi bált.
2024.02.29.
Cirill pannonhalmi főapát és a São Paulo-i magyarság töredéke
Cirill pannonhalmi főapát tartott szentmisét São Paulo-ban a Szent Imre Kollégiumban 2024. február 25-én.
2024.02.29.
Képek a Tavaszi Szél Kulturális Egyesület életéből
A Tavaszi Szél Kulturális Egyesület munkájának köszönhetően színes, változatos családi programokban is gazdag a göteborgi magyar közösség élete, amelynek ösztöndíjasként öt hónapja én is részese vagyok.
2024.02.28.
Farsang Southamptonban
A Mikulás eljövetele, vagyis a karácsonyi várakozás után az tanév talán legszínesebb, és a téli hidegek közben talán a legjobban várt ünnepsége a farsang.
2024.02.27.
Együtt közösen
Újra összegyűlt 2024. február végén a buffaloi magyar közösség, hogy eltöltsenek egy kellemes délutánt együtt, és hogy megismerkedjenek a Magyar Ház új vezetőségi tagjaival.
2024.02.27.
Berni Magyar Iskola és Óvoda farsangja 2024-ben
Beöltözés, mulatság, együttlét a Berni Magyar Iskola, és Óvodában minden évben megünneplik a farsangot. Hogyan lehet egy ilyen ünnepkört egy vegyes korosztályú, vegyes hátterű csoportnak élvezetessé tenni? Az élménybeszámoló ezekre a kérdésekre...

Oldalak