A Dalnok Királyfi Corbyban az MTKN szervezésében

.

/ Varga Eszter /
varga.eszter2023 képe
Ez az év sem maradhatott el gyereknap és vásár nélkül.
A Dalnok Királyfi Corbyban az MTKN szervezésébenA Dalnok Királyfi Corbyban az MTKN szervezésébenA Dalnok Királyfi Corbyban az MTKN szervezésébenA Dalnok Királyfi Corbyban az MTKN szervezésében

A gyereknapi mesekoncertet és vásárt a Magyar Tanoda és Közösség Northamptonshire szervezett kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az esemény különlegességét egy mesekoncert adta, amelyet Szívós Kata Dóra ösztöndíjas tartott.

A mesekoncertre nagy érdeklődéssel érkeztek a résztvevők, és az előadás során a Dalnok Királyfi elvarázsolta a gyerekeket. A mesés utazás alatt közösen keresték meg a hercegnőt, ami teljesen elbűvölte a kicsiket. A karakterek és a dalok mind megmozgatták a gyerekek fantáziáját, és észrevétlenül ragadták meg figyelmüket. 

Az energikus és fantasztikus koncert után táncházzal, kreatív foglalkozásokkal, tombolával és arcfestéssel várták a résztvevőket. A vásáron ismét jelen voltak a hagyományos magyar ételek, kistermelők és kézműves termékek. A vásárosok és szülők tombola felajánlásokkal is készültek, tovább színesítve a programot. 

Az esemény rendkívül különleges, sikeres volt és számos pozitív visszajelzést kaptak a mesekoncertről. A szervezők a jövőben is szeretnének hasonló eseményeket rendezni, hogy még több ilyen élményt nyújthassanak a gyerekeknek.