Bodnár Krisztina újságírónő látogatása a „Magyar Iskola Woking”-ban 2023. október 14-én

Innováció született az újságírónő látogatása kapcsán a Magyar Iskola Wokingban

/ Bihari Ágnes Klára /
bihari.agnes.klara képe
A „Magyar Iskola Woking”-hoz 2023.10.14-én különleges vendég látogatott el Magyarországról Bodnár Krisztina újságírónő személyében. Az interaktív előadás eredményeként a gyermekek újság szerkesztésre adták a fejüket. A nyomtatott formában megjelenő sajtótermék 2023. decemberében megvásárolható lesz a Magyar Iskola Woking iskolai napján.

Bodnár Krisztina több mint 20 éve dolgozik a médiában. Ezen időszak alatt újságírói-szerkesztői feladatokat látott el a Magyar Hírlap, a NOL online hírforrás, a Medical Tribune, és Nők Lapja Cafe sajtóorgánumok számára belpolitikai, kulturális, egészségügyi- és életmódhoz kapcsolódó területeken.

Emellett intézményi kommunikációs tevékenységet is végzett, valamint tanított újságírással/média-kommunikációval összefüggő ismereteket. Gazdag életútjához tartozik, hogy több, mint 10 évet töltött a Gazdasági Rádióban, ahol riporterként, műsorvezetőként, és adásszerkesztőként is tevékenykedett.

Bodnár Krisztina jelenleg online szerkesztéssel, és kommunikációs tanácsadással foglalkozik, valamint képzett ékszer- és műtárgybecsüsként galériáknak is dolgozik. Az újságírónő iskolában töltött tartózkodásáról azt nyilatkozta, hogy rendkívül nagy élmény volt számára a kiemelkedően nyitott, és érdeklődő gyermekekkel foglalkozni.

A Sas csoport vendégeként bemutatta a gyermekeknek életútját, az újságíráshoz, mint hivatáshoz kapcsolódó kezdeti lépéseit, a pálya nehézségeit, és szépségeit.

Az interaktív foglalkozás keretében a gyermekek nem csak kérdezhettek az újságírónőtől, hanem elsajátíthatták az újságírás alapjait, melynek látható eredménye hamarosan napvilágot lát a Sas csoport által megtöltött tartalommal, és általuk szerkesztve, nyomtatott formátumban. A gyermekek által elkészített újság 2023. december 16-án már nyomtatott formában is elérhető, és megvásárolható lesz!