Angliára gondolva...

/ Szabó Andrea /
szabo.andrea képe
Angliára gondolva...
Búcsúzói útravaló az együttestőlÁltalunk készített viseletbenElső tánckoreográfiánkat táncolvaElengedhetetlen közös éneklés

Furcsa dolgokat tud produkálni az élet. Ki gondolta volna tavaly szeptemberben, amikor elkezdtük szolgálatunkat, hogy rövidebb lesz az időnk, amit kint tölthetünk a fogadó szervezeteinknél. No, de nem volt mit tenni. A Bristoli Tűzmadár Tanoda is átállt az online oktatásra. Próbáltunk helytállni és tudásunk legjavával szolgálni az utolsó két hónapot is, kisebb-nagyobb sikerekkel. Tapasztalt pedagógusként is új dolgokat tanultam, tapasztaltam meg az online oktatás terén. Nekem nem vált kedvenc módszeremmé, eszközömmé ez a fajta oktatás és bízom benne, hogy ha visszamegyek a tanodába már újra személyesen láthatom kis tanítványaimat és visszatérhet minden a régi kerékvágásba. Nem titok senki előtt sem, hogy az általam alapított Bristoli Magyar Néptáncegyüttesre vagyok a legbüszkébb a kinti eredményeim közül. Életemben ez volt az első, hogy felnőtt néptánccsoportot alapítottam. A kemény, fáradhatatlan munka, a közösen elért sikerek, az együtt töltött szabadidős programok sokasága, minősége, igazi nagy családdá és elválaszthatatlan igaz barátsággá kovácsolta össze az együttesbe járó fantasztikus embereket.

Csodálatos élményekkel, emlékekkel gazdagodtam a kint töltött idő alatt. Nagyon sok célt tűztünk ki magunk elé a tanév alatt, amelyek közül nem sikerült megvalósítanunk mindent. Ezért bízom a folytatásban és remélem, hogy lesz lehetőségem/lehetőségünk tovább menni a megkezdett úton.