Daloló és Baba Mama Klub Cardiffban

Vidám délelőttök babákkal és mamákkal

/ Kecskés Márta /
kecskes.marta képe
Szerdán délelőttönként aranyos babákkal és nagyon kedves anyukákkal (és néha apukákkal) telik meg az egyik helyi könyvtár piciny terme.
Mozgunk is egy picitKörben ülveHason fekveMondókák és énekek

Vannak pár hetes babák, és kétévesek is, akik először megszeppenve jöttek, most már nagyon szépen énekelnek velünk. Az ismétlődő dalokat mindig újabbak követik. Hozunk mi is új dalokat, de sokszor elevenítünk fel régi, gyermekkorunkban elhangzott, már picit feledésbe merült énekeket az anyukákkal. Van amikor csak az első néhány mondat jut eszünkbe, majd lelkesen keressük otthon a többit. Sok játék is előkerül ilyenkor, vagy könyv, ami kapcsolódik az énekekhez. Mit lehet készíteni a babákkal együtt, miközben otthon énekelgetik azokat? Remek hangulatban telnek ezek a délelőttök. Éneklés után általában felmerül egy-egy téma, ami éppen aktuális a mamáknál és megbeszéljük, ötletelünk együtt, tapasztalatot cserélünk. A babák pedig játszanak, barátkoznak. 

Januártól újra várunk mindenkit, aki szeretne egy jó kis csapat tagja lenni itt Cardiffban. Mert énekelni, együtt lenni jó.