Karaoke est Genfben

2019-ben tovább folytatódik a hagyomány

/ Knoll Petra /
knoll.petra képe
Az idei első karaoke est január 18-án került megrendezésre, a Genfi Magyar Kulturális Központban. Este 8 órakor vette kezdetét a mulatság, a legkitartóbbak pedig hajnali 3 után távoztak.
Válogatnak a dalok közöttCsoportképEgyütt énekel a családA hangulat a tetőfokára hágott

Ezen az eseményen több mint 15 ember tette tiszteletét. Volt, aki egyedül, volt, aki párban és olyan is akadt, aki az egész családdal jött. A Központ nagy örömére új embereket is sikerült elcsábítani erre az igazán jó kedélyű programra. A hangulatfelelős Rimóczy László volt, aki mindenki kívánságát teljesítette. A főszerep a magyar daloké volt természetesen, azonban felcsendültek angol nyelvű nóták, sőt még egy-két francia és olasz szám is felkerült a palettára. Legkedveltebb zenei műfaj ezen az estén a rock volt. Mindenkiből kiszabadult a rockisten és a rockistennő.

Szerencsére a torkok nem maradtak szárazon, és a bendők sem üresen. Finom házi fasírtot lehetett fogyasztani, friss zöldségekkel és baguette-tel, két szám között; mellé pedig finom borokat és söröket kínáltak. Aki pedig alkohol nélkül kívánta tölteni az estét, annak ott voltak az üdítők.

Ez a karaoke est igazi sikernek mondható. Csak pozitív visszacsatolások érkeztek mindenkitől. Már most várják a következő alkalmat, ami tavasszal lesz esedékes. Reméljük, akkor még több ember lesz!