Szilveszter Ontarióban

/ Beke Péter /
beke.peter képe

Az Ontarioi Magyar Református Egyház szilveszteri összejövetele délután fél hatkor, az óévet lezáró istentisztelettel vette kezdetét. Az istentiszteletet főtiszteletű Szabó Sándor, tiszteletbeli püspök az egyház lelkipásztora tartotta. Búcsúzott tőlünk nagytiszteletű dr. Molnár Sándor Károly, egyházunk missziós lelkipásztora, ki több mint kétéves szolgálatát fejezi be január elején.

A mulatság az istentisztelet után kezdődött. Szép számmal jelentek meg vendégek, több mint nyolcvanan jöttek el. A vacsora különösen ízletes volt Szabó Zsóka főtiszteletű asszonynak és az Ontarioi Nőegyletnek köszönhetően.

A zenét az este alatt Stark Ferenc, magyarországi zongorista, énekes szolgáltatta, játékának és kiváló humorának köszönhetően az est alatt mindig akadt valaki a táncparketten. Az este műsorában közreműködött Nesity Roy gitáros is. Fellépett Kish Erzsike koloratúr szoprán énekes is, aki újabb dalokkal örvendeztette meg a közönséget. Főtiszteletű Szabó Sándor külön csokorral köszönte meg Kish Erzsike műsorát, valamint azt, hogy az elmúlt eseményeken is fellépett és minden alkalommal változatos repertoárral lepte meg a közönséget.

Éjfélkor közös visszaszámlálással zártuk az óesztendőt. Az újévi koccintás után a hagyományokhoz híven korhelylevest ehettek a vendégek.

A zene, tánc és jó hangulat folytatódott a leves után. Kettőkor megkezdődött a tombola, a résztvevők értékes nyereményekhez juthattak. A fődíj egy Las Vegas-i hétvége volt Pernyész Péternek és Pernyész Évának köszönhetően.

Az utolsó vendégek fél négy után tértek nyugovóra.

 

VendégekVendégekPöspök úrVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekKish ErzsikeKish ErzsikeVendégekStark FerencNesity RoyRoy és FerencVendégekTáncTáncVendégekTombolaVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekVendégekTombola