Árpád Idősek Otthona (Árpád Aged Care)

Garay Dániel Leó (2018)
Garay Dániel Leó (2018)
Magyari Nóra Antónia (2019)
Magyari Nóra Antónia (2019)
Kőszegi Blanka Zoé (2020)
Kőszegi Blanka Zoé (2020)
Oros Márta (2023)
Nincs kép

Az Árpád Idősek Otthona egy ismert, modern, jól felszerelt, magyar idősgondozó intézmény Wantirnában, Melbourne egyik zöldövezeti külvárosában. Az otthon 1994-ben épült, 60 tágas szobával és 11 önálló villával áll az idős emberek rendelkezésére.

Az idősotthonoktól elvárható szolgáltatások mellett (állandó orvosi ügyelet, lehetőség látogatók fogadására a hét bármelyik napján, a nap 24 órájában, rendszeres programok, saját buszos kirándulások) az otthon magyar nyelvű könyvtárat is biztosít a bent élőknek, sőt a magyar Duna Televízió adása is fogható náluk.

Sok magyar ápoló, gondozó dolgozik az intézményben, tehát nincs akadálya, hogy bárki magyar nyelven vegye igénybe a különböző szolgáltatásokat. Ezen túl az Árpád Idősek Otthona gondot fordít arra is, hogy az ott élők ne szakadjanak el a magyar hagyományoktól, ezért magyar konyhát visznek és rendszeresen megünneplik a magyar ünnepeket. Az otthonban élők szórakoztatásáról is gondoskodnak rendszeres kirándulásokkal és sok magyar nyelvű rendezvény, program szervezésével.

További információ: http://www.arpadhomecare.com.au