Búcsúzó szavak

/ Nagy Dóra /
nagy.dora képe
Három évvel ezelőtt a kalandvágy, a személyes és szakmai kihívás iránti vonzódás ösztönzött, hogy jelentkezzek a Kőrösi Csoma Sándor Programra. Több száz jelentkező közül kerültem kiválasztásra és célterületemnek Ottawát jelölték meg. Személyes igényeim meghallgatásra találtak, hiszen többszörösen visszatérhettem Ottawába ösztöndíjasként.
Baba-mama-papa foglalkozások élő online közvetítésselOnline őrsi foglalkozásokOttawa és énOnline Oskola az utolsó hetekben is

Harmadik ösztöndíjas időszakom végét töltöttem az utóbbi hónapokban, hetekben. Összességében azt gondolom, hogy egy sikeres és eseménydús 3 év áll mögöttem. A kezdeti nehézségek után egyre inkább magabiztosabb lettem munkámban és a személyes kapcsolatok kialakulása lelkileg segítettek munkám folytatásában. Könnyebbség volt számomra, hogy többszörösen visszatérhettem célterületemre, így folytatni tudtam a már korábban megkezdett munkámat. A szervezetek körében idővel tisztázottak lettek a feladataim, felelősségeim, így rutinosabban, nyugodtabban lavíroztam a feladatkörök között. Mentoraimmal, közeli kollégáimmal mindig is igyekeztem jó munkakapcsolatot ápolni. Az általam vezetett foglalkozások, a saját szervezésű rendezvényeim nagy-nagy sikerrel zajlottak, amikre büszkén emlékszem vissza.

Az utóbbi időben számos pozitív visszajelzést kaptam az ottawai magyarságtól, amely igazolja számomra, hogy munkám gyümölcse beért. Három év hosszú idő volt és életem összefonódott az ottawai magyarok életével. Köszönettel tartozom az Államtitkárságnak és mindenkinek, akikkel érintkeztem kiküldetésem során, hogy örök életre szóló élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodhattam. Bízom benne, hogy én is hagytam néhány szép emléket mások számára. A viszontlátásra!