Aucklandi Magyar Klub októberi klubnapja

/ Győri Ágota /
gyori.agota2023 képe
Az októberi klubnap a mindenki által jól megszokott helyszínen, a Holland Házban került megrendezésre, ahol ezen alkalommal a magyar néptáncon volt a hangsúly.
AHC klubnap - 2023. októberAHC klubnap - 2023. októberAHC klubnap - 2023. októberAHC klubnap - 2023. október

Póda Petra Piroska Kőrösi Csoma Sándor ösztöndíjas, valamint Kuki Edina és férje, Csomortáni Hunor örvendeztette meg tagjainkat, és vendégeinket egy mezőségi táncelőadással, valamint énekkel is, majd ezt egy rögtönzött táncház követte a nézők bevonásával. Ezt követően az Aucklandi Magyar Klub elnöksége búcsúztatta a 2023-as év két Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasát, jómagam, és Póda Petra Piroskát, ez volt az utolsó klubnap, amin decemberi hazatérésünk előtt még részt tudtunk venni, így számunkra ez a klubnapi rendezvény egyben a búcsúról is szólt.

A szalámik, kolbászok és egyéb hústermékek mellett a Hungarian Sausage Box készítette a klubnapi vacsorát is, ami ez alkalommal bográcsos paprikás krumpli volt csemegeuborkával. Aki ezután édességre vágyott, könnyen megtalálta Nagyné Nagy Szilvia házi süteményei között a megfelelő választást.

Öröm volt látni, hogy a régi, megszokott arcok mellett egyre több az újonnan klubnapra látogató, akik szeretnének becsatlakozni a helyi magyarság programjaiba, és a közösség életébe.