Anyák napi köszöntés videó-verscsokorral a cardiffi magyar közösségben

/ Cservák Mária /
cservak.maria képe

Bár a vírushelyzet miatt lehetetlenné vált a személyes anyák napi köszöntés, a cardiffi közösség azonban így sem felejtkezett meg az édesanyákról: virtuálisan köszöntöttük őket, méghozzá versvideó-csokor formájában!

Ezt úgy valósítottuk meg, hogy a Cardiffi Magyar Gyermekfoglalkozások tanulóit az anyák napját megelőző héten megkértem a tanórán, hogy válasszon ki mindenki egy számára kedves anyák napi verset, és azt mondja föl vagy olvassa föl videóra, ezután ezt küldje el nekem, és én anyák napjára összeszerkesztem egy közös videóvá, hogy azzal köszöntsük fel az édesanyákat május első vasárnapján.

A felhívásomra a tíz fős osztályból három ügyes tanuló is jelentkezett – Hannah, Zsófi és Nevin –, így az ő szavalataikból raktam össze ezt a virtuális verscsokrot az anyukáknak, melyet aztán május 3-ra, anyák napjára meg is osztottam mind a Gyermekfoglalkozások Youtube-csatornáján, mind pedig a cardiffi közösség csoportjaiban és a Cardiffi Magyar Kulturális Fórumon is, ezzel köszöntve minden anyukát a közösségben. A videó a cikk mellékleteként, lentebb meg is tekinthető, és ezúton is köszönet a közreműködésért az ügyes részvevőknek.

Anyák napi versvideó a Cardiffi Magyar Gyermekfoglalkozások diákjaitól