Taste of Hungary 2018 – Chicago

Az ízek fesztiválja

/ Iusco Bernadett /
iusco.bernadett képe

A Norridge-i Református Egyház idén is megrendezte szeptember 15-én a Taste of Hungary néven ismertté vált, magyar ételek, italok valamint a tánc és zene köré szerveződő fesztivált. 

A megnyitó után kolbásztöltő show indította az események sorozatát. Későbbiekben a Belvárosi Betyárok, a Hangulat Duó, a Borozda Táncegyüttes, Iusco Bernadett és Szűcs János, KCSP-ösztöndíjasok, valamint a Folks Operetta, chicagói színi társulat előadásában láthatott a közönség színesebbnél színesebb műsorokat a fesztivál színpadán. A szervezők számos gasztronómiai különlegességgel készültek. A kürtös kalácson kívül lángost, palacsintát és szilvás gombócot készítettek. A bográcsokban két féle gulyásleves, illetve többféle paprikás és pörkölt jellegű étel főtt. A töltött káposzta mellett másik hagyományos ételünk, a székelykáposzta is helyett kapott a tűz fölött.

A képekért hálás köszönet Megyeri Józsefnek és Harry Kasabiannak!

Ej Barátom!Szatmár élőbenViseletbemutató...és táncA bírákArc DecorMese-9SzínkavalkádFesztiválTündérMer' az úgy volt...Tettre készen!Palacsinta részlegNagyon fő!Stílus is, nem csak fesztivál!KolbásztöltésLángos részlegMesterségem címereA lényeg!-KürtőskalácsBorozda egy részeSzatmári táncok a Borozda t.e. előadásábanMindig szatmárMagyar Termék!Csárdáskirálynő CsárdáskirálynőBelvárosi BetyárokTombola sorsolásHangulat DuóMosolyék!:)Gyors bejelentésTaste közönség