Penny Sale Wellandon a Magyarok Nagyasszonya templomban

/ Bodnár Erika /
bodnar.erika képe

A múlt vasárnapon került megrendezésre Wellandon a Magyarok Nagyasszonya templomban a Penny Sale program.

A kedves hívek már hetekkel korábban elkezdték a Penny Salere szánt tárgyakat, adományokat  átadni a szervezők részére. A hölgyekkel  izgatottan készültünk, takarítottunk, rendezkedtünk. Minden asszony sütött süteményt amiből kis csomagokat állítottunk össze, és úgy értékesítettük azokat. 

Szeptember 30-án több mint 100 látogató jött el, és vásárolt jegyeket, amit a különböző tárgyakra feltehetett, majd több órán át húztuk ki a nyerteseket és adtuk át a nyereményeiket. Nagy örömünkre szolgált, hogy a korábbi éveket messzemenően meghaladva az eddigi legtöbb adományt sikerült összegyűjteni a Magyarok Nagyasszonya templom javára.

Miskei László Atya és a szervezők is hálás szívvel köszöni mindnekinek, aki adományozott illetve annak is, aki dolgozott a program sikeres megvalósulásán.

Készülődés, rendezkedés.Szombat reggeli csoportképTombola nyereményekSütemény csomagok eladásraElkészült a terem várjuk a vendégeketTombola nyereményeket korodináló Olga néni és LilianVendégekVendégek nézelődnek , válogatrnak az eszközök között  kinek mi tetszikVendégek rakják be a megnyerni kívánt tárgyra a számaikatVendégek rakják be a megnyerni kívánt tárgyra a számaikatMiskei Atya és asztalaVárakoznak a számok kihúzásáraSorsolást lebonyolítók, Magdi néni és két unokája,Éva néni és KCSP ösztöndíjas Tombola nyeremény átadásTombola nyeremény átadás