Manchesterben muzsikált Gryllus Vilmos

/ Rakitai Réka /
rakitai.reka képe

Október 23-án délelőtt a gyermekeké volt a főszerep Manchesterben. Gryllus Vilmos látogatott el hozzánk. Nem egyedül érkezett: hozta hangszereit is, s egy pompás koncerttel ajándékozta meg publikumát.

Örvendetes volt látni, hogy Észak-Angliában is (ahol a művész most játszott első ízben) hányan érdeklődnek a esemény iránt. A kedves nóták, történetek, mosolyt csaltak a közönség arcára, és élvezték azt is, hogy alakító résztvevői lehettek a koncertnek: együtt énekelhettek, üthették a ritmust a muzsikussal. Kortól függetlenül, a kisbabáktól a nagymamákig mindenki nagyon jól szórakozott. A picik zsibongva mulathattak, a nagyo(bba)k pedig egy pillanatra visszacsöppenhettek a felhőtlen gyerekkor világába.

A műsor után lemezvásárlásra és dedikálásra is volt lehetőség. Itt valamennyi látogatónak alkalma adódott beszélgetni a népszerű zenésszel, aki örömmel és közvetlenül reagált az érdeklődő kérdésekre, kedves szavakra.

Köszönjük szépen Gryllus Vilmosnak, hogy eljött hozzánk, és előadásával elvarázsolt bennünket. Szeretettel gondolunk rá.

Hálás köszönet a fényképekért Borotai Györgynek, a szervezésért a Zsigmond Király Magyar Iskolának, a népes érdeklődésért pedig az észak-angliai magyarságnak.

Felejthetetlen élmény volt, köszönjükKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatokKoncertpillanatok