Jótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésében

/ Bankó Anna /
banko.anna képe

Jótékonysági estet szervezett a Montreali Magyar Iskola, melynek pedagógusai 85 éve fáradhatatlanul végzik munkájukat a Kanadában élő magyar fiatalok érdekében. Önkéntes tevékenységük eredményeképpen több száz diák tarthatta meg magyarságát és őrizte meg anyanyelvünk szépségeit.  

Az est folyamán köszöntőt mondott Török Tünde, a Montreali Magyar Iskola igazgatónője, dr. Bodnár Gergely konzul, közösségi diplomata, és Licskó Szabolcs atya. A finom vacsora után értékes tombolanyeremények kisorsolására került sor. A gyermekek, és a felnőttek jó hangulatról a Montreal Twilight Band gondoskodott.

Jótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenTörök Tünde és dr. Bodnár GergelyJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébendr. Bodnár Gergely konzul, közösségi diplomataA Montreali Magyar Iskola önkéntes pedagógusaiLicskó Szabolcs atyaKelemen Tibor és felesége; a Montreali Magyar Bizottság és a Hungaria Social Club elnökeJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésébenJótékonysági est a Montreali Magyar Iskola szervezésében