Családi farsangi mulatság a montreali Csillagösvény Egyesület szervezésében

„Itt a farsang, áll a bál...”

/ Nemes Csilla Szidónia /
nemes.csilla.szidonia képe

A Csillagösvény Egyesület minden évben családi farsangi mulatságot szervez a Montreali Első Magyar Református Egyház társadalmi termében. Erre idén 2019. február 2-án került sor.

És mint az lenni szokott, a „batyuból” finomabbnál finomabb ételek és édességek kerültek elő. Finomságok ide, finomságok oda, az esemény fénypontja mégiscsak a gyermekek által várva várt farsangi felvonulás és jelmezverseny volt, melyen kicsiktől nagyig minden generáció képviseltette magát. A díjak kiosztásának izgalmai után a gyerekek egy szülinapos kisfiúval is együtt ünnepeltek, akinek tortája sok kíváncsi tekintetet vonzott. A hangulatot csak fokozta a fánkevő verseny és a zsákbafutás. A „hab a tortán” ezúttal a népszerű vattacukor volt, mely az élménydús nap édes befejezését biztosította.

DekorációFinomságok a batyuból Indul a limbóEgyenesítsük kiMegy a gőzösJelmezvonatA felnőttek is beszálltakSzülinaposVan torta isJelmezversenyBemutatkozásKicsikÉs nagyokSorakozóFelnőttekFánkevő versenyFinom ámZsákbafutásSzurkolunkKi fog győzniNépszerű a vattacukor