45. Cserkészbál San Franciscó-ban

/ Pál Krisztina /
pal.krisztina képe

Idén 45. alkalommal rendezték meg a San Francisco-i Cserkészbált, ami az egyik legnagyobb magyar esemény az öbölben. A bált idén is a festői környezetben lévő Green Hills Country Klubban tartották, 210 vendég, számos díszvendég - köztük Dr. Szilágyi Péter Nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár, Széles Tamás Los Angeles-i főkonzul, valamint dr. Voisin Éva tiszteletbeli főkonzul - részvételével.

Az első Californiai Huszár Regiment bevonulását követően Pataki Ildikó, a bál szervezője, köszöntötte a vendégeket, majd Németh Maurus atya is szólt a jelenlévőkhöz. Dr. Szilágyi Péter különleges ajándékot hozott a San Francisco-i magyar cserkészeknek, egy nemzeti zászlót, ami korábban az Országházon lobogott. Magyari-Köpe Gábor, református lelkész asztali áldását követően került sor a finom vacsora elfogyasztására. A vacsora után tombolahúzás következett, majd az első bálozók bemutatták nyitótáncukat, amivel meg is kezdődött az este jó hangulatú táncos része. A helyi Eszterlánc együttes mezőségi táncokkal színesítette a programot.  

Szalay Andrea és Vass Ági képei, köszönet értük. 

 

45. Cserkészbál 45. Cserkészbál 45. Cserkészbál 45. Cserkészbál 45. Cserkészbál 45. Cserkészbál 45. Cserkészbál 45. Cserkészbál 45. Cserkészbál 45. Cserkészbál