Anyák napja online

Nürnbergi Magyar Kultúregyesület

/ Lakatos Andrea /
lakatos.andrea képe

Isten éltessen minden édesanyát!

A Nürnbergi Magyar Kultúregyesület álmodott egy nagyot. Bár idén nem tudjuk személyesen felköszönteni az édesanyákat, de ahogy a mondás tartja, ha az élet citrommal kínál, készíts belőle limonádét. Mi pedig anyák napi videoklipet készítettünk. A nürnbergi magyarok megmutatták, hogy összefogással, közösen csodás dolgok születhetnek annak ellenére, hogy fizikailag távol vagyunk egymástól. Sok-sok ember munkája van ebben a videóban, de reméljük ennél sokkal több szerettünknek okozunk vele örömet. Fogadják szeretettel!

Köszönjük a közreműködést:

Vers (Benedek Elek: Édesanyám szeme):

Petzold-Fekete Ivett, Barsi Tímea, Csillag-Szabó Dóra, Túri Viktória, Túri Veronika, Imre Angéla, Szabó Dalma Szofi, Kurucz Ádám Attila, Molnár Gyöngyvér, Nagy Anna.

Ének és zene:

Szurgyi Gergely - gitár

Györe Gábor - cselló

Lakatos Andrea - ének

Fotók, rajzok és további videók:

Baráth Bettina és családja, Barsi Tímea és családja, Csillag-Szabó Dóra és Balaskó Katalin, Göthér-Ferencz Hilda és családja, Husztik Beáta és családja, Imre Angéla és Szabó Dalma Szofi, Lakatos Andrea, László-Szőcs Réka és családja, Nász Éva és Dorina, Surányi – Ági, Áron, Marci és Gergő, Tamás Adrienn és Tamásné Dicső Mónika, Tihanyi Bánk, Timár Boglárka és családja, V. Zombory Anikó és családja.

Anyák napja (online)– Nürnbergi Magyar Kultúregyesület