Fánk, lángos és tubing a Chicopee Tube Parkban

/ Illési Luca Mirjam /
illesi.luca.mirjam képe

Február utolsó szombatján a Kitcheneri és a Guelphi Magyar iskola közös tubingozást tervezett a kitcheneri Chicopee Tube Parkba. A tubingozást megelőzően, az iskolában frissen, helyben sütött lángost és fánkot kaptak a gyerekek. Ezután, kellő lelkesedéssel indultunk tubingozni. Szerencsékre pont megfelelő időjárásunk volt. Öröm volt látni, hogy a gyerekek és szülők is önfeledten csúszkálnak a havas dombon; hol egyesével, hol összekapaszkodva, kitcheneriek, guelphiek, kicsik, nagyok… Az egész domb a magyar szavaktól visszhangzott és persze a boldog sikolyoktól.

Örülünk, hogy ilyen sokan el tudtak jönni erre a délutánra! Reméljük, többször fogunk még így együtt lenni! Hálásak vagyunk az anyukáknak, akik sütötték a finomságokat és a szervezőknek, hogy ilyen remek délutánt adtak nekünk!

CsoportképCsúszásra készenCsúszásCsoportképEgyütt csúszik a családFánkÚton felfeléCsúszásA legkisebbek is velünk voltakCsúszásra kész!Fánk és lángosNapi tornaGyülekezőFriss lángosFelfeléCsúszás!Tejfölös-sajtos lángosLekváros fánkEgyütt csúszni jó!LángosRepetaCsaládi csúszás