Évnyitó az R-Ranch in the Sequoias-ban

A Hollywoodi 17. Könyves Kálmán Cserkészcsapat rendhagyó évnyitója

/ Danyi Ágnes /
danyi.agnes képe

A Hollywood-i 17. Könyves Kálmán Cserkészcsapat rendhagyó évnyitót tartott szeptember második hétvégéjén. A csapatparancsnok Latkóczy László idén első alkalommal egy gyönyörű hegyi táborba szervezte meg évnyitó táborukat, a Sequoia nemzeti parktól délre található R-Ranch in the Sequoias táborba.

A gyerekek és a szülők változatos programok közül választhattak. A nagyokkal szombat reggel portyázni indultunk a tábor területén fekvő Capitol Rock csúcsára. Ezen kívül lehetőség volt lovagolni, íjászkodni, valamint úszni is a tábor medencéjében.

A 17.-es Könyves Kálmán Cserkészcsapat nyitótábora nagyon jól sikerült. Mindenki nagyon jól érezte magát, a változatos és izgalmas programok között pedig mindenki megtalálta a kedvére valót.

Reggel a táborbanPortyaPortyázók,útban a hegy csúcsa feléPortyázók,útban a hegy csúcsa feléKilátás a magasbólFelértünk a hegy tetejéreLovaglásra várvaLóhátonTábori hangulat, lányokTábori hangulat, fiúkTábori hangulatTábori hangulatLóháton, indul a túraGyönyörű tájTópartonTáborunk a magasbólCsoportkép a tábor végén