Ausztrál cserkésztúrára fel!

Melbourne-i cserkészek őszi túrája

/ Várdai Levente /
vardai.levente képe

Már beköszöntött az ősz Ausztráliában, de még bőven alkalmas az idő a túrázásra. Ki is használta a kedvező időjárást a Melbourne-i cserkészek egy csoportja és erdei portyát szerveztek.

Április közepén napsütéses időben, a Melbourne-től keletre fekvő Wartburton közelében vágtak neki az erdőnek a nyakkendős fiatalok.

A rengeteget járva a természetvédelméről is sokat tanultak a gyerekek, akik a Yarra folyó partját is felkeresték. A programon készült képek tekinthetőek meg itt összegyűjtve.

cserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdőcserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdőcserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdőcserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdőcserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdőcserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdőcserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdőcserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdőcserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdőcserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdőcserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdőcserkész, ausztráliai magyar cserkészek, túra, Melbourne-i magyarok, portya, erdő