Nürnberg: Önvédelem ütések nélkül – Tréning

Esemény dátuma: 
2020-03-14 10:00 - 18:00
Esemény helyszíne: 
Schnieglinger Str 292, 90427 Nürnberg
Esemény leírása: 

Mobbing – agresszió – szorongás – félelem – tanulási nehézségek – vizsgadrukk – depresszió. Egyre többször halljuk ezeket a kifejezéseket és érezzük át, hogy gyermekeinket az iskolai környezetben olyan atrocitások érik, melyek kihatnak a mindennapokra is. Hogy lehet kezelni az ilyen helyzeteket és hogyan válnak erős, magabiztos gyerekekké? Mindezt megtanulhatják Szádeczky-Kardoss Csilla tanfolyamvezetőtől. 
Önvédelem ütések nélkül – Légy a saját szuperhősöd! Bátraké a jövő!

 

TRÉNING
A Németországban közismert és méltán népszerű Daniel Duddek által kidolgozott program „Stark auch ohne Muckis” tanfolyam lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy mindazt megtanulják, ami egyszerűbbé és gondtalanabbá teszi a mindennapokat.

– Magabiztosság a mindennapokban
A gyerekek kommunikációja és kiállása magabiztosabb lesz. Szülőként biztosak lehettek abban, hogy a nehéz, kritikus helyzeteket is könnyebben kezelik a gyerekek. Ez a változás természetesen nem csak a mindennapokra lesz pozitív hatással, hanem az egész életükre.

–Több tisztelet, jobb közérzet
A gyerekek megtanulják, hogy a kölcsönös tisztelet által kevesebb vita és veszekedés alakul ki. Ezáltal a gyerekek hangulata nagymértékben javul.

– Célratörő fiatalok
A tanfolyamon megtanulják a gyerekek, hogyan legyenek hatékonyabbak céljaik elérésében, hogy álljanak hozzá egy számukra nehéz és megerőltető feladathoz (házi feladat, kiselőadás, verseny, megmérettetés, stb.) úgy, hogy önmagukat túlnőve, a lehető legjobbat magukból kihozva oldják ezt meg. Ez a az alapvető készség elengedhetetlen a sikeres és eredményes élethez.

–Tudatosság az egészséges jövőért
A gyerekek a tanfolyam után felismerik saját határaikat és ezáltal kiszűrik, mi hasznos és egészséges számukra. Így tudatosan távol tartják magukat a káros dolgoktól.

Ajánlott korosztályok: 6-14 éves korig
6-10 éves korig 10-15 óráig (14:30-tól a szülők „erősítése”-hogyan támogassuk gyerekeinket)
10-14 éves korig 10-17 óráig (16:30-tól a szülők „erősítése”-hogyan támogassuk gyerekeinket)
A továbbképzés magyar nyelven történik.
A tanfolyam díja: 29 Euro. Az ár magába foglalja a tanfolyam díját, egyszeri meleg étkezést, vizet, teát, gyümölcsöt.

A tanfolyam létszáma sajnos korlátozott. Az első 25 jelentkezőt áll módunkban fogadni.
Jelentkezés: gfunuernberg@gmx.de

A rendezvényt a Magyar Kormány támogatja.