Kálloy Molnár Péter: Az ősember c. színházi előadása Dublinban.

Esemény dátuma: 
2018-10-05 19:30 - 21:30
Esemény helyszíne: 
Seán O'Casey Theatre, St Mary's Road, East Wall, Dublin 3, Ireland
Esemény leírása: 

Először 2014- ben láthatták az érdeklődők szervezésünkben a darabot Londonban, óriási siker volt, még a lépcsőn is ültek nézők a színházban. :)

Az ősember egy különleges színházi előadás, mely a manapság oly népszerű one-man-show műfaját lopja be egy igazán mulatságos színpadi komédiába. Igazi stand-up-comedy színházi fűszerezéssel - Kálloy Molnár Péter módra.
Szabadszájú, szókimondó, szórakoztató. 
Egy férfi, akit épp kihajított a felesége, szóba elegyedik velünk, és elmeséli, mi a különbség a pasik és a csajok között. Hogy mennyi minden változott az őskor óta - ha változott egyáltalán.
A darab a párkapcsolatokról, a klasszikus férfi - női szerepekről, vagyis a csajokról és a pasikról szól: az első randi előtt, után és közben is ajánlott program ez a színházi est!
Az előadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimeccsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal? Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerző.
Az ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja - főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet, jó eséllyel kezdhet új életet, és a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat.
A magyar változatban a történet főhősét (és természetesen az összes "mellékszereplőt" is), Kálloy Molnár Péter alakítja, aki már nem az első monodrámát viszi sikerre pályája során. Szóban, mimikában és a teremtett légkörben élethűen állítja elénk az összetört férj és a körülötte élők alakját, ritka színészi bravúrral megformálva valamennyi karaktert. A fiatal színész arcát, sokoldalú humorát, színészi játékosságát ismerheti a közönség az Üvegtigris és a Kútfejek című filmből, illetve a népszerű televíziós műsorból, a Beugróból.

Jegyek ára elővételben: 25 Euro, az előadás előtt, a helyszínen: 28 Euro

Jegyek 2018. július 26-ától vásárolhatóak a weboldalunkon, a PayPal biztonságos rendszerén keresztül: www.stageinlondon.com
A megvásárolt jegyeket nem postázzuk, a PayPal- tól kapott visszaigazoló email kinyomtatva, vagy telefonon bemutatva szolgál belépőként.