Genf: BÚÉK filmvetítés és közönségtalálkozó Goda Krisztinával

Esemény dátuma: 
2019-11-30 20:00 - 23:00
Esemény helyszíne: 
Hotel Ramada Encore Genève, 10 Route des Jeunes, 1227 Carouge - Genf, Svájc
Esemény leírása: 

Egy különleges magyar filmvetítésre kerül sor november 30-án: Genfbe érkezik Goda Krisztina! A rendező legújabb nagysikerű legújabb alkotását, a BÚÉK c. filmet lehet megtekinteni, amelyet követően közönségtalálkozó lesz!

„Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

Goda Krisztina a Csak szex és más semmi óta különösen sikeres hazai filmek rendezője, régi alkotótársával, Divinyi Réka forgatókönyvíróval és néhány nagyon ismert, nagyon tehetséges színész segítségével kelti életre a csupa fordulattal, meglepetéssel teli szilveszter éjszaka eseményeit.”

ALKOTÓSTÁB

Rendező: Goda Krisztina
Forgatókönyvíró: Divinyi Réka
Producer: Geszti Péter, Zákonyi S. Tamás, Ditz Edit
Operatőr: Szecsanov Martin

SZEREPLŐK

Szávai Viktória – Alíz
Mészáros Béla - Kristóf
Bata Éva - Saci
Hevér Gábor - Gábor
Lengyel Tamás - Márk
Törőcsik Franciska - Fanni
Elek Ferenc - Döme

Magyar dráma, vígjáték, 2018
Angol felirattal
Paolo Genovese Teljesen idegenek című filmje alapján.
Megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.